Infrastructuur

Onze helpdesk staat 24/7 klaar om u te helpen met de dagelijkse support van uw business. 

Uw IT-infrastructuur, onze zorg

Als informatica consultants doen we altijd onze uiterste best om onze klanten de meest geschikte producten voor te stellen. Door onze ervaringen met verschillende van deze producten (hardware, software, servers, netwerken,…), kunnen we steeds zoeken naar de meest kwalitatieve aankoop die wordt gekoppeld aan de wensen van de klant. 

Hardware, back-up en installatie

 

Dankzij onze jarenlange ervaring met verschillende producten en merken, bieden we altijd de beste kwaliteit aan onze klanten.

De meerwaarde aan onze dienstverlening is, dat wij de toestellen graag tot in de puntjes voor u voorbereiden. Wij installeren uw pc, workstation, tablet, gsm…, zetten er alle nodige programma’s op, verwijderen overbodige zaken en leggen u de belangrijkste informatie uit. Zo is uw toestel in no time klaar voor gebruik! En een zeer belangrijk punt daarbij, is dat dankzij onze back-upsystemen je bestanden altijd veilig bewaard zullen worden!

 

Office 365, Sharepoint en andere clouddiensten

 

 

Dankzij Office 365 zijn uw mails, agenda en contactpersonen altijd en overal toegankelijk zowel voor u als voor uw medewerkers. 

Via SharePoint zijn uw documenten altijd en overal ter beschikking. Bovendien kan u uw documenten bewerken ook als u niet beschikt over Word, Excel of PowerPoint. 

IF-IT4U zet een eigen Private Cloud omgeving op. We installeren onze eigen servers in ons eigen datarack in Oostkamp. Sinds 1/10/2011 bieden we hosted Anti-Spam oplossingen aan voor onze klanten, gebaseerd op een virtual appliance van PineApp.

 

Ontdek hoe wij uw IT-infrastructuur kunnen optimaliseren!